17:16 23 August 2019
În direct
  • EUR19.80
  • USD17.89
  • RUB0.27
  • RON4.19
  • UAH0.72
Un autocar și un TIR s-a ciocnit în raionul Horodnea, regiunea Cernihiv din Ucraina.

Vinerea neagră: Un nou accident grav în Ucraina: Încă un moldovean a murit

© Photo: National police of Ukraine
Accidente
Sa primesc un link scurt
30120

Vinerea neagră: Într-o singură noapte, în Ucraina s-au produs două accidente în care și-au pierdut viața cetățeni ai Republicii Moldova.

CHIȘINĂU, 8 feb – Sputnik. Accidentul cu implicarea autocarului ”Moscova-Tiraspol” și a unui TIR s-a produs în noaptea de joi spre vineri, în raionul Horodnea, regiunea Cernihiv din Ucraina. În urma accidentului și-au pierdut viața șoferii ambelor mijloace de transport, iar un pasager a fost spitalizat cu traumatisme, a anunțat Poliția.

В Городнянском районе Черниговщины столкнулись грузовик и автобус
Accident în în raionul Horodnea, regiunea Cernihiv din Ucraina

"Accidentul rutier a avut loc aproximativ la ora unu noaptea, pe podul Hasîcivka. Un TIR Scania s-a ciocnit cu un autocar de linie ”Neoplan”, care se deplasa din Moscova spre Tiraspol”, precizează Poliția din Ucraina într-un comunicat.

Potrivit oamenilor legii, la volanul TIR-ului se afla un cetățean al Serbiei, iar la volanul autocarului - un conducător auto din Republica Moldova.

”Potrivit datelor preliminare, șoferul TIR-ului nu a cedat trecerea autocarului în care se aflau 14 pasageri”, informează Poliția.

În aceeași noapte, pe teritoriul Ucrainei s-a produs un alt accident. În regiunea Vinița, un microbuz în care se aflau 12 cetățeni moldoveni s-a ciocnit cu un camion. În urma impactului, trei moldoveni și-au pierdut viața, iar alți patru s-au ales cu traumatisme.

Tematic

Înfiorător: Un nou accident de microbuz transmis LIVE pe Facebook
Accident cumplit la vama Leușeni: O angajată, omorâtă de un TIR – FOTO
Tagurile:
murit, accident, moldoveni, vinerea neagră


Știrile Zilei