14:15 21 Octombrie 2019
În direct
  • EUR19.37
  • USD17.40
  • RUB0.27
  • RON4.07
  • UAH0.69
Descarcerare la Drochia

Imagini de groază: Un tânăr mort și altul grav rănit într-un accident lângă Drochia

© Photo: Facebook / Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI
Accidente
Sa primesc un link scurt
740 0 0

Astăzi, 14 aprilie, angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au fost solicitați pentru a efectua lucrări de descarcerare după producerea unui accident grav de circulație în apropierea orașului Drochia, pe traseul R-7.

CHIȘINĂU, 14 apr - Sputnik. Zi tragică astăzi pentru un tânăr de 24 de ani. Acesta a decedat într-un teribil accident rutier care a avut loc în apropiere de orașul Drochia, iar prietena sa, la fel de 24 de ani, se află în stare gravă la spital. 

Salvatorii de la Inspectoratulul General pentru Situații de Urgență au fost solicitați pentru a efectua lucrări de descarcerare.  Apelul la Serviciul 112 a fost înregistrat la ora 06:04 minute. 

Salvatorii au stabilit că două autoturisme de marca BMW și AUDI au derapat de pe traseu. Totodată, două persoane ambele în vârstă de 24 de ani, au rămas blocate între fiarele autoturismul AUDI dupâ ce acesta s-a tamponat într-un copac. Salvatorii au efectuat lucrările de descarcerare în cel mai scurt timp și au extras persoanele din autovehicolul avariat.  

”În urma accidentului rutier șoferul AUDI a decedat pe loc, iar pasagera din față a suferit diverse traumatisme fiifnd preluată la spitalul raional pentru ulterioare îngrijiri medicale”, anunță IGSU.

Toate circumstanțele și cauza producerii accidentului rutier urmează  a fi stabilite de organele de drept.

Tematic

Statistici alarmante: Unde s-au produs cele mai multe accidente – Detalii
Imagini de groază: Video de la locul accidentului în care au murit două persoane


Știrile Zilei