21:59 25 Iunie 2019
În direct
  • EUR20.74
  • USD18.20
  • RUB0.29
  • RON4.40
  • UAH0.70
Accident

Accident teribil: un autocar cu 59 de copii și adulți s-a răsturnat

© Sputnik / Rodion Proca
Accidente
Sa primesc un link scurt
725 0 0

Autocarul în care se aflau 59 de persoane: 33 de copii și 26 de adulți, s-a răsturnat într-o curbă. A fost activat Planul Roșu de intervenție.

CHIȘINĂU, 2 iun - Sputnik. Un autocar în care se aflau 59 de pasageri s-a răsturnat, duminică, în România. Accidentul a avut loc pe drumul național (DN) 73 pe sensul de coborâre de la Pârâul Rece spre Râşnov. A fost activat Planul Roşu de intervenţie.

Potrivit presei locale, care face referire la datele oferite de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Braşov, în autocar se aflau 33 de copii şi 26 de adulţi.

În urma accidentului, a avut de suferit o femeie de 32 de ani care a fost transportată la spital. Din fericire, ceilalți pasageri nu au avut de suferit. Aceasta au fost preluate de două microbuze ISU şi transportate la Râşnov.

Autovehiculul s-a răsturnat într-o curbă. Copiii aflaţi în autocar erau de vârste cuprinse între 6 şi 14 ani, fiind însoţiţi de părinţi.

Potrivit ISU Braşov, la faţa locului s-au deplasat şapte echipaje SMURD, patru echipaje de Ambulanţă, un echipaj de descarcerare grea, trei echipaje cu apă şi spumă şi modul de descarcerare.

Tematic

Accident îngrozitor în Găgăuzia: Victime - trei copii și o femeie
Accident teribil la Căușeni: Sunt morți și răniți - Foto
Tagurile:
Autocar, Copii, accident


Știrile Zilei