13:43 20 August 2019
În direct
  • EUR19.57
  • USD17.62
  • RUB0.26
  • RON4.14
  • UAH0.70
Accident cu implicarea unui automobil al Poliției

Grav accident rutier cu implicarea unei mașini a Poliției: O persoană a murit - Foto

© Facebook/ Poliția Republicii Moldova
Accidente
Sa primesc un link scurt
Viața în Moldova (142)
462410

O persoană și-a pierdut viața în urma unui grav accident rutier în care a fost implicată o mașină a Poliției.

CHIȘINĂU, 15 iul - Sputnik. O persoană a decedat și alta a fost traumatizată ca urmare a unui grav accident de circulație, anunță Poliția Republicii Moldova.

Pe data de 14 iulie, la ora 23:16, prin intermediul numărului unic 112, Inspectoratul de Poliție Comrat a fost sesizat de o persoană care a anunțat că în satul Svetlîi, raionul Comrat se deplasează cu viteză excesivă cinci motociclete, iar conducătorii acestora lovesc cu pumnii în automobile.

 

Imediat la faţa locului s-a deplasat un echipaj al poliție. Totodată, un polițist de la IP Comrat a primit informația de la 112 că în apropiere satului Chirsova din partea municipiului Comrat s-a produs un accident. Deplasându-se în direcţia sud, cu mașină de model „Dacia Duster”, cu girofarul pornit, a lovit lateral cu partea din stânga faţă a automobilului de serviciu, motocicleta de model „Yamaha”, condusă de un bărbat de 33 de ani, locuitor al raionului Cahul, care se deplasa în întâmpinare cu viteză excesivă. Apoi o altă motocicletă, de model „Honda”, condusă de un tânăr de 28 de ani, s-a ciocnit cu automobilul Dacia, care staționa pe carosabil.

Potrivit Poliției, în urma accidentului rutier, conducatorul motocicletei Honda a decedat la Spitalul raional Comrat, iar conducatorul motocicletei Yamaha a fost transportat la spital.

Pe cazul dat a fost inițiată urmărirea penală, iar Procuratura raionului Comrat urmează să investigheze toate circumstanțele producerii accidentului.

Menționăm, motocicliștii dispun de permise de conducere cu categoria (A), fiind verificaţi alcoolscopic, s-a constatat că niciunul dintre ei nu erau în stare de ebrietate alcoolică.

Тема:
Viața în Moldova (142)

Tematic

Ucraina: Accident cu implicarea coloanei oficiale a lui Zelenski și un autobuz cu copii
Tagurile:
foto, polita, accidnet


Știrile Zilei