02:02 15 August 2020
În direct
  • EUR19.79
  • USD16.71
  • RUB0.23
  • RON4.09
  • UAH0.61
Accidente
Sa primesc un link scurt
Viața în Moldova (308)
207 0 0

Misiunea terestră transfrontalieră SMURD în România a avut loc la data de 31 august, în urma unui accident rutier în care a avut de suferit o femeie din Republica Moldova de 32 de ani. Iată ce spun salvatorii.

CHIȘINĂU, 1 sept - Sputnik. O femeie de 32 de ani, care a suferit diverse traumatisme în urma unui incident în România, a fost transportată de echipa SMURD din Suceava la Chișinău. Misiunea terestră transfrontalieră SMURD în România a avut loc la data de 31 august.

 

”Angajaţi ai Serviciului Mobil de Reanimare şi Descarcerare al Republicii Moldova au transportat la Chișinău o persoană traumatizată. Conform datelor IGSU, o femeie în vârstă de 32 de ani a suferit diverse traumatisme în urma unui incident. Pentru preluarea pacientei a fost mobilizat un echipaj SMURD din ţara noastră care a fost trimis la Suceava”, informează salvatorii.

Pe parcursul drumului, persoana a fost monitorizată constant de medici și paramedici SMURD. La întoarcerea în țară pacienta a fost internată la spitalul “Toma Ciorbă” din capitală pentru ulterioare îngrijiri medicale.

Potrivit IGSU, de la începutul anului 2019 au fost efectuate șapte misiuni terestre transfrontaliere SMURD pentru cetățeni ai țării noastre.

Тема:
Viața în Moldova (308)

Tematic

Proiectul SMURD continuă: Iată când va fi lansat SMURD - 2
SMURD Iași a intervenit la Chișinău: Pacient transportat de la Glodeni – Video, Foto
Tagurile:
video, Romania, accident


Știrile Zilei