07:29 14 Octombrie 2019
În direct
  • EUR19.40
  • USD17.59
  • RUB0.27
  • RON4.08
  • UAH0.72
Accident teribil la Edineț

Accident teribil la Edineț: Oameni scoși dintre fiare, un șofer decedat pe loc - Foto

© Sputnik / Rodion Proca
Accidente
Sa primesc un link scurt
73010

Cinci persoane au fost descarcerate de salvatori și transportate la spital. Șoferul unui ,,Volkswagen Golf” nu a mai putut fi salvat.

Chișinău, 26 sept – Sputnik. Un accident deosebit de grav a avut loc aseară în raionul Edineț, Salvatorii au fost alertați la ora 21:26 pentru descarcerarea mai multor persoane. La fața locului a intervenit un echipaj de pompieri.

Două autoturisme, de model ,,Volkswagen Golf” și ,,BMW”, s-au tamponat în apropierea localității Alexăndreni, raionul Edineț.

În urma impactului, conducătorul autovehiculului ,,Volkswagen Golf” a decedat pe loc, iar cinci persoane, patru bărbați și o femeie care se aflau în autoturismul ,,BMW” au rămas blocați între fiare.

Salvatorii  au reușit descarcerarea și deblocarea persoanelor în cel mai scurt timp. Victimele accidentului s-au ales cu diverse traumatisme, fiind preluate de către Serviciul asistență medicală urgentă și transportate la Spitalul raional pentru îngrijiri medicale ulterioare. Totodată, salvatorii au extras și corpul neînsuflețit al conducătorului autoturismului ,,Volkswagen Golf”.

Cazul este cercetat de organele de drept. Circumstanțele și cauza producerii accidentului rutier urmează a fi stabilite ulterior.

Tematic

Zece moldoveni, răniți într-un grav accident de circulație în România
Accident teribil: Nouă oameni au murit după ciocnirea unui microbuz cu un camion - Video
Tagurile:
mort, șofer, Edineţ, accident


Știrile Zilei