02:59 18 Octombrie 2019
În direct
  • EUR19.35
  • USD17.41
  • RUB0.27
  • RON4.07
  • UAH0.70
Accident în sectorul Buiucani, 30 septembrie 2019

E oficial: Iată ce a făcut șoferița Porsche-ului care a provocat accidentul - Foto

© Sputnik / Miroslav Rotari
Accidente
Sa primesc un link scurt
2313 0 0

Polițiștii au stabilit care sunt cauzele preliminare ale teribilului accident produs în această după amiază în sectorul Buiucani.

CHIȘINĂU, 30 sept - Sputnik. Cauza preliminară a accidentului din sectorul Buiucani: viteza excesivă și traversarea intersecției la culoarea interzisă. La fața locului, echipajele de patrulare dirijează traficul rutier.

Apelul a parvenit la 112 la ora 14:08, iar oamenii au anunțat că la intersecția bulevardului Alba Iulia cu strada Onisifor Ghibu, o mașină de marca Porsche Cayenne s-a tamponat într-un troleibuz. În urma impactului puternic, troleibuzul a fost redirecționat pe trotuar.

Prima cauză preliminară este că șoferul Porsche Cayenne se deplasa cu viteză excesivă și nu a respectat indicatoarele de semnalizare rutieră.

După coliziune, 20 de pasageri din troleibuz au fost transportați la spital, pasagerul din mașină a decedat la fața locului, iar șoferul mașinii a fost transportat în stare gravă la spital. La moment se desfășoară acțiuni de documentare și stabilirea tuturor circumstanțelor.

Tematic

Primele declarații ale martorilor: Ce viteză avea Porsche-ul care ar fi produs accidentul
Tagurile:
accident, oficial, Șoferiță


Știrile Zilei