03:00 15 Octombrie 2019
În direct
  • EUR19.38
  • USD17.56
  • RUB0.27
  • RON4.07
  • UAH0.71
Accident în sectorul Buiucani, 30 septembrie 2019

Exclusiv: Șoferița care a provocat accidentul ucigaș din Buiucani are mai multe ”păcate”

© Sputnik / Miroslav Rotari
Accidente
Sa primesc un link scurt
18573 0 0

Șoferița care a produs ucigașul accident de la Buiucani a fost condamnată anterior la 6 luni de închisoare în penitenciarul pentru femei.

CHIȘINĂU, 30 sept - Sputnik. Șoferița care a produs cumplitul accident din sectorul Buiucani a fost condamnată anterior pentru că a mai produs un accident rutier fiind în stare de ebrietate avansată. În anul 2017 aceasta a rămas fără permis de conducere pe un termen de 2 ani după ce a tamponat o mașină.

Instanța de judecată din Chișinău, sectorul Râșcani, a condamnat-o la șase luni de închisoare în penitenciarul pentru femei, fiind reținută în sala de judecată. Totodată instanța a decis ca sentința de condamnare să fie expediată ”Direcției pentru Protecția Copilului din orașul Orhei pentru luarea măsurilor de ocrotire față de copilul minor al inculpatei și, eventual, instituirea tutelei”, se arată în sentința instanței din 6 iulie 2018. 

Aceasta, fiind în stare de ebrietate, a ieșit pe contrasens pe strada Dimo din sectorul Râșcani al Capitalei și s-a ciocnit cu un autoturism de model Canddy care se deplasa regulamentar. Atunci, femeia avea o concentrație de alcool în aerul expirat de 1,9 mg/l. 

Tematic

Șoferița care a provocat accidentul de astăzi: 4 ore de operație - Ce spun medicii - Video
Tagurile:
ucigas, pacate, provocat, șofer


Știrile Zilei