02:51 18 Octombrie 2019
În direct
  • EUR19.35
  • USD17.41
  • RUB0.27
  • RON4.07
  • UAH0.70
Accident în sectorul Buiucani, 30 septembrie 2019

Iată cine este bărbatul care a murit în accidentul din sectorul Buiucani - Detalii

© Sputnik / Miroslav Rotari
Accidente
Sa primesc un link scurt
366601

Oamenii legii au oferit detalii despre pasagerul care a murit în urma tragicului accident produs în sectorul Buiucani al Capitalei.

CHIȘINĂU, 1 oct - Sputnik. Oamenii legi au precizat cine este victima care și-a pierdut viața în teribilul accident produs ieri în sectorul Buiucani al Capitalei.

Potrivit acestora, este vorba de un bărbat în vârstă de 34 de ani. Acesta, în urma impactului, a murit pe loc. Medicii veniți la fața locului au putut doar să constate decesul. Bărbatul era singurul pasager din Porsche.

"Legătura acestuia cu conducătorul mijlocului de transport se stabilește la moment", spun oamenii legii.

Amintim că la accidentul teribil din sectorul Buiucani au intervenit 10 ambulanțe, inclusiv un echipaj SMURD. În total, 28 de persoane, inclusiv doi copii, au fost internate la Institutul de Medicină Urgentă. Potrivit ultimei informații de la Institutul de Medicină Urgentă, 10 persoane au rămas spitalizate, celelalte au solicitat tratament ambulatoriu. Printre persoanele aflate la spital este și conducătoarea autovehiculului, care a suferit o intervenție chirurgicală complicată. Femeia se află în continuare în stare extrem de gravă.

Tematic

Imagini de la cumplitul accident din strada Alba Iulia, Chișinău
Tagurile:
barbat


Știrile Zilei