14:54 18 Ianuarie 2020
În direct
  • EUR19.48
  • USD17.45
  • RUB0.28
  • RON4.08
  • UAH0.72
Accidente
Sa primesc un link scurt
262 0 0

Mai multe acidente grave s-au produs noaptea trecută în toată țara. Oamenii legii atenționează conducătorii auto să fie prudenți atunci când conduc.

CHIȘINĂU, 2 nov - Sputnik. Opt accidente rutiere s-au produs în noaptea de vineri spre sâmbătă, soldate cu două persoane decedate și 11 traumatizate.

Poliția trage  un semnal de alarmă prin care atenţionează că viteza, neatenția și consumul de alcool înainte de a urca la volan, rămân a fi principalele cauze a accidentelor de pe traseele din țară.

Unul dintre accidente a avut loc la ora 3 noaptea, la ieșire din satul Sarata Nouă, raionul Fălești. Un automobil de model „BMW”, condus de un bărbat de 30 de ani, în stare de ebrietate, având viteză excesivă, a derapat de pe carosabil, după care s-a tamponat într-un copac.

În urma impactului, un pasager al automobilului, un bărbat, a decedat pe loc, iar șoferul și o altă pasageră de 23 de ani, s-au ales cu diferite traumatisme.

Un alt accident s-a produs în jurul orei 2 noaptea, pe șoseaua Ungheni- Chişinău, în apropierea satului Pîrliţa.

Un automobil de model ”VW Sharan” , condus de un tânăr de 24 de ani, a tamponat din spate un hipomobil. În urma impactului, căruțașul a fost transportat la spitalul din Ungheni cu diferite traumatisme printre care: contuzie cerebrală, plăgi multiple escoriate în regiunea feţei, comă cerebrală.

Un bărbat cu vârsta aproximativă de 45 de ani, a decedat după ce a fost tamponat aseară, de o mașină. Accidentul s-a produs pe șoseaua Chișinău- Balți, localitatea Măgdăcești.

Victima a fost lovită la nivelul trecerii pietonale de un automobil de model Kia Sportage, condus de un barbat de 38 de ani.

Un accident rutier a avut loc noaptea trecută și în Capitală, pe bulevardul Dacia. O șoferiță de 19 ani, aflându-se la volanul unui automobil de model „Ford” nu s-a isprăvit cu ghidajul volanului, astfel s-a întors. Șoferița s-a ales cu leziuni ușoare.

 

Tematic

A înscenat un accident rutier pentru care a primit 800 de mii de lei despăgubiri
Tagurile:
noapte, produs, accident, grav


Știrile Zilei