19:13 24 Iunie 2021
În direct
  • EUR21.47
  • USD17.98
  • RUB0.25
  • RON4.36
  • UAH0.66
Accidente
Sa primesc un link scurt
1219 0 0

În noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 00:20, în satul Purcari din raionul Ștefan Vodă, s-a produs un accident rutier cu implicarea unei mașini a Inspectoratului General al Poliției de Frontieră.

CHIȘINĂU, 29 mai – Sputnik. Angajații se aflau în misiune de serviciu și conduceau un VAZ 2121 în direcția satului Olănești din același raion, anunță inspectoratul general al poliției într-un comunicat de presă.

La un moment dat, conducătorul auto a simțit că a trecut peste o persoană, care, preliminar, era culcată la sol, pe partea dreaptă a carosabilului.

Bărbatul de 27 de ani, originar din localitatea Purcari, a decedat pe loc.

Pe acest caz a fost pornită o cauză penală. Mașina a fost dusă la parcarea specială, urmând a fi efectuată expertiza autotehnică, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor cazului.

În urma controlului la consumul de alcool cu aparatul Drager la ambii angajați ai Direcției regionale „EST” s-a constatat 0.00 mg./l.

La locul accidentului a fost prezentă grupa operativă, conducerea Inspectoratului de poliție Ștefan Vodă și procurorul- șef al Procuraturii raionului Ștefan Vodă.

Oamenii legii investighează cazul.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tagurile:
Om, Frontieră, Poliția

Știrile Zilei