10:58 11 Iulie 2020
În direct
  • EUR19.46
  • USD17.19
  • RUB0.24
  • RON4.02
  • UAH0.64
Accidente
Sa primesc un link scurt
151 0 0

În după amiaza zilei de 6 iunie, angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au intervenit pentru a stinge o locomotivă în raionul Ungheni.

CHIȘINĂU, 6 iun. - Sputnik. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 13:22.

Potrivit informațiilor înregistrate o locomotivă, care staționa în preajma stației feroviare din orașul Ungheni a fost cuprinsă de flăcări. La fața locului în cel mai scurt timp a intervenit un echipaj de pompieri, care au reușit lichidarea arderii la ora 14:08.

În urma incendiului nici o persoană nu a avut de suferit, iar focul a distrus secțiunea motorului locomotivei.

Circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite de specialiști. Potrivit datelor IGSU în ultimele 24 de ore pompierii și salvatorii IGSU au intervenit în 31 situații de risc.

Amintim că în data de 2 iunie, în jurul orei 11, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) a fost anunțat că în orașul Dondușeni arde o locomotiva de la tren destinat transportului de pasageri. La fața locului a intervenit imediat USP Dondușeni.

Ofițerul de presă al Inspectoratului General pentru Situații de Urgenta, Liliana Pușcașu, a relatat pentru Sputnik Moldova că, în mai puțin de o oră, incendiu a fost lichidat. Ea a precizat că a ars în întregime secțiunea motor și panourile electrice ale locomotivei care tracta trenul de pasageri pe linia Bălți-Ocnița. Incendiu a avut loc la trecerea la nivel cu calea ferată în extravilanul orașului Dondușeni.

zaharat, obezitate gr. III.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tagurile:
Ungheni, arse, ars, locomotivă


Știrile Zilei