08:02 13 Mai 2021
În direct
  • EUR21.53
  • USD17.76
  • RUB0.24
  • RON4.37
  • UAH0.64
Accidente
Sa primesc un link scurt
288820

Alertă pe aerodromul din Vadul lui Vodă: un avion de mici dimensiuni, la bordul căruia se aflau două persoane, s-a prăbușit.

CHIȘINĂU, 18 apr - Sputnik. Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit în după amiaza zilei de 18 aprilie, în apropiere de aerodromul din orășelul Vadu lui Vodă, municipiul Chișinău.

”Potrivit primelor informații aeronava a căzut după ce aceasta a decolat la o înălțime de 200 -300 metri. La bordul avionului se aflau două persoane.  Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 12:45. La fața locului au fost îndreptate două echipe de pompieri. Ajunși aceștia au stabilit că în urma prăbușirii aeronavei, persoanele au ieșit de sinestătător, nefiind nevoie de acțiuni de deblocare sau descarcerare. Totodată, în urma impactului obiectului de zbor cu solul nu s-a produs explozie sau incendiu”, informează salvatorii printr-un comunicat.

Ca urmare a accidentului, cele două persoane aflate la bord au primit îngrijiri medicale. Oamenii legii urmează să stabilească cauza prăbușirii avionului.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tematic

Accident: trafic paralizat în sectorul Râșcani dis-de-dimineață - Video
Tagurile:
Vadul lui Voda, alertă

Știrile Zilei