14:51 19 Martie 2018
Chişinău-7°C
În direct
Demonstrators wave their national flags as they sit during a protest against the increase of electricity prices in Yerevan, the capital of Armenia, on June 22, 2015.

Lavrov: se fac încercări de politizare a protestele din Armenia

© Sputnik/
Evenimente
Sa primesc un link scurt
2110

Serghei Lavrov, ministrul de externe al FR, consideră că esenţa evenimentelor de la Erevan este eminamente economică, însă cuiva i se pare util să le dea o turnură politică.

 

CHIȘINĂU, 2 iul – Sputnik. Acțiunile de protest care s-au declanșat la Erevan după decizia guvernului de a majora tarifele la energia electrică au un caracter eminamente economic, însă cineva încearcă să le dea o turnură politică, a declarat joi Serghei Lavrov, ministrul de externe al FR, transmite Sputnik-Moldova cu referire la RIA Novost

„Se acordă o atenţie sporită tinerilor la întocmirea agendei naționale, inclusiv prin prisma așa-numitelor proteste pașnice care devin din ce în ce mai mult o normă de conduită. Cunoașteți cum au început revoluțiile colorate, maidanul din Ucraina, actualele evenimente din Armenia… Și aici există tentația de a-i folosi pe tineri pentru a aprinde spiritele antiguvernamentale…”, a declarat Lavrov la întâlnirea cu participanții la forumul BRICS.

 

Tematic

O parte dintre manifestanții de la Erevan îşi încetează protestul
Tagurile:
proteste la Erevan, Serghei Lavrov, Armenia
Reguli de utilizareCOMENTARIIȘtirile Zilei