05:34 13 Iulie 2020
În direct
 • EUR19.39
 • USD17.17
 • RUB0.24
 • RON4.01
 • UAH0.64
Evenimente
Sa primesc un link scurt
9430

Fotojurnaliștii Sputnik Moldova au câștigat două premii la concursul organizat de Ministerul Apărării al Republicii Moldova

CHIȘINĂU, 1 sept — Sputnik. Fotoreporterii Agenției Internaționale de Presă și Radio Sputnik Moldova Miroslav Rotari și Rodion Proca au devenit laureați ai concursului fotografic „Armata în obiectiv", organizat de Ministerul Apărării al Republicii Moldova.

Ambii fotografi au participat la câteva categorii, câștigând ulterior la categoria „La datorie". Miroslav Rotari s-a învrednicit de premiul întâi pentru fotografia „Scutul de foc".

Огненный щит
© Sputnik / Miroslav Rotari
„Scutul de foc"

Rodion Proca s-a clasat pe locul trei cu fotografia „Depunerea jurământului".

 • Depunerea jurământului
  Depunerea jurământului
  © Sputnik / Rodion Proca
 • Depunerea jurământului
  Depunerea jurământului
  © Sputnik / Rodion Proca
1 / 2
© Sputnik / Rodion Proca
Depunerea jurământului

Premierea învingătorilor a avut loc pe 1 septembrie la Centrul de Cultură și Istorie Militară unde, în paralel, a fost inaugurată și expoziția de lucrări ale participanților și câștigătorilor acestui concurs.

Sputnik Moldova și-a început activitatea în țară în mai 2015. Activele Agenției includ un portal informațional în trei limbi, studiou de radio și un centru de presă dotat cu tehnologii performante. Portalul de știri Sputnik Moldova se numără printre primele trei cele mai populare resurse informaționale online din țară*.

Sputnik (sputniknews.com) este o Agenție de Presă și Radio cu filiale multimedia în zeci de țări ale lumii. Sputnik dispune de site în peste 30 de limbi, emisie radio digitală și analogică, aplicații mobile și conturi pe rețelele de socializare. Abonații Sputnik beneficiază de știri în limbile engleză, arabă, spaniolă și chineză, 24 de ore din 24.

*Conform datelor LiveInternet pe luna august 2017.

Tematic

Dodon a creionat candidatura agreată de el la funcția de ministru al Apărării
Moldova are un candidat la funcția de ministru al Apărării
Tagurile:
premiul trei, premiul întâi, concurs fotografic, câștigători, fotoreporteri, Ministerul Apărării al Republicii Moldova, Sputnik Moldova, Rodion Proca, Miroslav Rotari


Știrile Zilei