13:30 13 Iunie 2021
În direct
  • EUR21.52
  • USD17.69
  • RUB0.25
  • RON4.37
  • UAH0.65
Evenimente
Sa primesc un link scurt
1383 0 0

Deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate, Ion Groza, unul dintre animatorul acțiunilor de protest de la intrarea în Portul Giurgiulești, s-a luat la harță cu oamenii legii care au eliberat trecerea camioanelor blocate acolo de aproape o zi.

CHIȘINĂU, 30 mart – Sputnik. "Băi, eu-s deputat, auzi!", striga Ion Groza atunci când se îmbulzea cu carabinierii veniți să restabilească ordine legală, fluturându-le prin fața ochilor mandatul său de ales al poporului.

Amintim că adepții PAS și ai lui Vasile Costiuc au blocat luni, la miezul nopții accesul în portul Giurgiulești a camioanelor încărcate cu cereale după ce președintele Maia Sandu i-a solicitat Guvernului să impună restricții temporare la exportul grâului din rezervele de stat, în scopul asigurării securității alimentare a țării.

A urmat reacția ministrul interimar al Agriculturii, Ion Perju, care a afirmat că ”Republica Moldova este asigurată alimentar la toate produsele social importante (inclusiv grâu)”, în corespundere cu Modului provizoriu de determinare şi calculare a bugetului minim de consum aprobat prin hotărâre de Guvern, și ”NU există temei de îngrijorare în rândul populației”.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tagurile:
carabinieri, Mascați, mascati, deputat, grozav

Știrile Zilei