03:44 21 Iunie 2021
În direct
  • EUR21.33
  • USD17.90
  • RUB0.25
  • RON4.33
  • UAH0.66
Evenimente
Sa primesc un link scurt
8615 0 0

Un teribil accident rutier s-a produs în stânga Nistrului. Un bebeluș de doar două luni a murit după ce căruciorul în care se afla a fost lovit de o mașină condusă de un șofer beat. Un alt copil, în vârstă de un an, a fost internat în spital.

CHIȘINĂU, 30 mai - Sputnik. Caz strigător la cer în stânga Nistrului. Un bebeluș de două luni a murit după ce căruciorul în care se afla a fost lovit de o mașină condusă de un șofer beat. 

Potrivit forțelor de ordine din regiune, totul s-a întâmplat după ce șoferul unei mașini marca Toyota Yaris a încercat să intre pe un drum principal de pe unul secundar fără să se asigure și s-a izbit într-un automobil Toyota Camry. Impactul a fost atât de puternic, încât ambele vehicule au fost proiectate pe trotuar, unde se aflau două femei cu copiii în cărucioare. Ambele cărucioare au fost răsturnate, iar bebelușii au suferit traumatisme grave. Ambulanța a fost chemată de martorii oculari. 

În total, în accident au fost implicate șapte persoane, inclusiv pasageri ai celor două mașini. Cu toții au fost transportați la spital. 

Unul dintre cei doi copii, de doar două luni, a suferit traumatisme incompatibile cu viața și nu a mai putut fi salvat. Celălalt se află în secția chirurgie. 

Potrivit informațiilor preliminare, șoferul și pasagerul din Toyota Yaris erau în stare de ebrietate.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tagurile:
copil în cărucior, mort, accident, bebeluș

Știrile Zilei