15:49 24 Iunie 2021
În direct
  • EUR21.47
  • USD17.98
  • RUB0.25
  • RON4.36
  • UAH0.66
Evenimente
Sa primesc un link scurt
3426 0 0

Tragedie cumplită în regiunea Sverdlovsk din Federația Rusă. Șase oameni au murit după ce un autobuz a intrat într-o stație de așteptare a transportului public.

CHIȘINĂU, 10 iun - Sputnik. Șase persoane au decedat după ce un autobuz a intrat într-o stație în regiunea Sverdlovsk din Federația Rusă, informează RIA Novosti.

„În satul Gornîi, de pe strada Kalinin, un autobuz a intrat în stația de la punctul de control al uzinei ca urmare a defectării frânei. Preliminar, zece persoane au avut de suferit, dintre care șase au murit”, a declarat pentru RIA Novosti un reprezentant al serviciilor de urgență din Rusia. 

Pe de altă parte, șeful serviciului de presă al Ministerului Afacerilor Interne din regiune, Valeri Gorelîh, a declarat pentru RIA Novosti că sunt 15 victime în urma accidentului.

„Dimineață devreme, în orașul Lesnoi a avut loc un accident rutier teribil, ca urmare a căruia, potrivit datelor preliminare, șase persoane au murit și aproximativ 15 au primit răni de gravitate diferită. Toți au fost duși la spital, li se oferă asistență medicală necesară. La fața locului se află conducerea departamentului de poliție", a precizat interlocutorul.

Potrivit lui Gorelîh, un autobuz PAZ transporta muncitori la o întreprindere locală, în fața căreia se află o pantă mare. În timp ce ieșea de pe ea, frânele autobuzului au cedat, iar mașina a lovit porțile întreprinderii cu viteză mare și a intrat peste oameni în stația de autobuz, a explicat reprezentantul Ministerului Afacerilor Interne.

La rândul său, poliția rutieră din regiunea Sverdlovsk a declarat pentru RIA Novosti despre cinci pietoni răniți, dintre care doi sunt în stare gravă. Autobuzul transporta aproximativ 50 de persoane.

Departamentul de politici informaționale din regiunea Sverdlovsk a declarat pentru presă că victimele vor fi repartizate la spitalele regionale.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tematic

Accident mortal la Hâncești: Un bărbat, spulberat în timp ce traversa strada
Tagurile:
Stație, Rusia, autobuz, accident

Știrile Zilei