21:48 19 Ianuarie 2019
În direct
  • EUR19.56
  • USD17.16
  • RUB0.26
  • RON4.17
  • UAH0.61
Cele mai periculoase destinații turistice din lume
© Sputnik / Șușanic Sargsian

Experții au identificat cele mai periculoase destinații turistice, în baza statisticii cazurilor de asigurare de călătorie. Vedeți în Infograficul Sputnik în ce țări ar trebui să mergeți cu "paza de corp" sau, și mai bine, să nu mergeți în general.

Sezonul estival este în plină desfășurare astfel că tot mai multă lume își face bagajele și pornește în călătorii prin lume.

Astăzi nu mai este o problemă să-ți procuri un bilet și să ajungi în orice colț al lumii, fie chiar și cel mai îndepărtat. Din păcate, turiștii nu au parte doar de momente plăcute atunci când ajung peste hotarele țării. Uneori se întâmplă și cazuri neprevăzute ori chiar nenorociri — acutizarea unor boli cronice sau cazuri de urgență medicală, nu sunt o raritate nici jaf în stradă ori alte probleme.

Experții au făcut un top al celor mai periculoase destinații turistice, pornind de la statisticile cazurilor de asigurare.

Astfel, pe primul loc se situează Thailanda, cunoscută pentru plajele superbe și populația estrem de prietenoasă. Pe locul doi s-au clasat SUA și Cili, menționează Sputnik Armenia.

Tematic

Farmecul turismului rustic: Experiența Moldovei, Belarusului și Estoniei
Cum îți planifici vacanța, apelezi la o agenție de turism sau mergi pe cont propriu
Incredibil: Moldovenii sunt săraci, dar iată ce destinații turistice preferă
Tagurile:
Cili, Thailanda, calatorii peste hotare, destinatii turistice, periculoase, asigurare, SUA
Reguli de utilizareCOMENTARII


Mai multe infografice

Știrile Zilei