05:10 27 Mai 2020
În direct
  • EUR19.41
  • USD17.72
  • RUB0.25
  • RON4.01
  • UAH0.66
Relații internaționale
Sa primesc un link scurt
18010

Rusia este interesată de restabilirea relaţiilor cu Uniunea Europeană scară largă şi este gata să coopereze cu toate forţele care au beneficiat de susţinerea alegătorilor europeni, a declarat preşedintele Federaţiei Ruse, Vladimr Putin, într-un interviu pentru Corriere della Sera.

CHIȘINĂU, 4 iul - Sputnik. Vladimir Putin efectuează joi o vizită în Italia, în cadrul căreia va purta discuţii cu preşedintele Sergio Mattarella, președintele Consiliului de Miniștri Giuseppe Conte și se va întâlni cu Papa Francisc.

Liderul de la Kremlin a declarat, într-un interviu pentru Corriere della Sera, că Rusia este interesată de reluarea relaţiilor la scară largă cu Uniunea Europeană şi este gata să coopereze cu toate forţele care au beneficiat de susţinerea alegătorilor europeni.

"Suntem interesaţi de reluarea la scară largă  relațiilor dintre Federația Rusă şi Uniunea Europeană, în ceea ce privește menţinerea păcii, a securităţii şi stabilităţii pe continentul nostru. Şi suntem gata de o cooperare constructivă cu toate forţele politice care au primit mandatul alegătorilor europeni", a declarat Vladimir Putin. 

Tematic

Putin, concluziile summitului G20: Despre întâlnirea cu Trump și situația din Ucraina
Tagurile:
Italia, Rusia, UE, relatii bune, Putin


Știrile Zilei