12:14 29 Mai 2020
În direct
  • EUR19.40
  • USD17.63
  • RUB0.25
  • RON4.01
  • UAH0.66
Relații internaționale
Sa primesc un link scurt
Relațiile moldo-ruse - o nouă etapă (57)
63212

Președintele Dodon a oferit detalii despre condițiile în care Vladimir Putin ar putea veni în Moldova în următoarea perioadă.

CHIȘINĂU, 23 sept - Sputnik. Vladimir Putin ar putea vizita Republica Moldova în cazul în care va exista o agendă clară și care să vizeze perspectivele relațiilor dintre cele două țări. O declarație în acest sens a fost făcută de președintele Igor Dodon în cadrul unui interviu acordat publicației Kommersant.ru.

Președintele Dodon a anunțat că anul 2020 va fi declarat Anul Rusiei în Republica Moldova și că speră să-i convingă pe partenerii din Federația Rusă ca o astfel de vizită să aibă loc, precizând că până atunci ar urma să fie înregistrate mai multe progrese, inclusiv în chestiunea transnistreană, care are o importanță strategică pentru țara noastră.

Totodată, precizăm că despre perspectivele de soluționare a conflictului transnistrean, dar și alte particularități ale politicii interne și externe a Moldovei, președintele Igor Dodon va vorbi la New York, de la tribuna Adunării Generale a ONU.

Тема:
Relațiile moldo-ruse - o nouă etapă (57)

Tematic

Dodon a anunțat când se va întâlni cu Zelenski
Tagurile:
moldova, Putin, Dodon


Știrile Zilei