12:01 29 Mai 2020
În direct
  • EUR19.40
  • USD17.63
  • RUB0.25
  • RON4.01
  • UAH0.66
Relații internaționale
Sa primesc un link scurt
Relațiile moldo-ruse - o nouă etapă (57)
295 0 0

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a oferit detalii despre discuția pe care a avut-o la Moscova cu cu șeful Sberbank, German Gref.

CHIȘINĂU, 19 dec - Sputnik. Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu șeful ”Sberbank”, German Gref, cu care a discutat oportunitățile de implementare a unor proiecte în Moldova.

”Am discutat diverse subiecte, inclusiv tendințele din economia mondială și cea regională, precum și oportunitățile de implementare a unor proiecte comune în Republica Moldova”, a scris Dodon pe pagina sa de Facebook.

Amintim că șeful statului se află într-o vizită de lucru la Moscova, unde are planificate mai multe întrevederi importante.

Pe agenda președintelui figurează și o întrevedere cu vicepremierul rus Dmitri Kozak.

Mâine, Igor Dodon urmează să plece la Sankt Petersburg, unde va avea loc ședința informală a liderilor CSI, la care a fost invitat și președintele moldovean de către liderul de la Kremlin, Vladimir Putin. Tot acolo va avea loc și întrevederea liderilor țărilor membre ale Uniunii Eurasiatice, în care Moldova are statut de observator.

Igor Dodon a confirmat că în cadrul acestei vizite în Federației Rusă va avea o întrevedere și cu omologul său rus, Vladimir Putin.

Тема:
Relațiile moldo-ruse - o nouă etapă (57)

Tematic

Igor Dodon se află la Moscova: Care este scopul vizitei oficiale
Tagurile:
Moscova, Gref, Dodon


Știrile Zilei