08:33 02 Aprilie 2020
În direct
  • EUR20.07
  • USD18.34
  • RUB0.23
  • RON4.16
  • UAH0.66
Relații internaționale
Sa primesc un link scurt
99 0 0

Președintele moldovean, Igor Dodon, s-a întâlnit cu guvernatorul orașului Sankt Petersburg, Alexandr Beglov. La întâlnirea lui Dodon cu Belglov a participat și primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban.

CHIȘINĂU, 21 dec – Sputnik. Igor Dodon a scris pe Facebook că a avut o întrevedere cu guvernatorul orașului Sankt Petersburg, Alexandr Beglov.

"Am discutat întregul spectru al relațiilor interstatale și interregionale, inclusiv cu privire la Chișinău, Găgăuzia și alte regiuni ale țării. Am constatat un potențial enorm al oportunităților investiționale pentru capitala de nord a Rusiei", a scris Dodon după întrevederea cu Beglov.

Șeful statului a anunțat că în curând în Moldova ar putea venit reprezentnați ai administrației orașului Sankt Petersburg și regiunii Leningrad, dar și oameni de afaceri ruși, pentru a vedea care sunt oportunitățile de a investi în țara noastră.

"Am convenit ca în timpul apropiat, un grup de experți să efectueze o vizită în Moldova pentru a determina și aprecia proiectele și oportunitățile la care ar putea participa orașul Sankt Petersburg și regiunea Leningrad la nivel de stat, precum și businessul privat din regiunea rusă interesat de investițiile în Moldova", a spus Igor Dodon.

La întâlnirea lui Dodon cu Belglov a participat și primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban.

Tagurile:
Sanct Petersburg, Dodon


Știrile Zilei