06:26 10 Iulie 2020
În direct
  • EUR19.46
  • USD17.19
  • RUB0.24
  • RON4.02
  • UAH0.64
Relații internaționale
Sa primesc un link scurt
Coronavirusul, știri de ultima oră (830)
111 0 0

Angajații ambasadei Marii Britanii au părăsit Coreea de Nord, potrivit informațiilor oferite de ambasada rusă din această țară.

CHIȘINĂU, 28 mai - Sputnik. Angajații ambasadei britanice la Phenian au părăsit miercuri Republica Populară Democratică Coreea (RPDC), informează RIA Novosti, citând surse din cadrul ambasadei Rusiei din această țară.

”Potrivit informațiilor noastre, ieri, ambasada Marii Britanii a părăsit RPDC pe cont propriu, nu au apelat la noi pentru ajutor", a precizat ambasada.

La începutul lunii martie, 80 de străini, inclusiv 13 ruși, au zburat la Vladivostok cu zborul Air Koryo din Phenian. Apoi, componența completă a misiunilor diplomatice din Germania, Franța și Elveția și-a suspendat temporar activitatea în Phenian, precum și diplomații polonezi, români, mongoli, egipteni și familiile lor care au decis să aștepte carantina în patrie. RPDC a sistat transportarea pasagerilor pe cale aeriană cu alte state la începutul lunii februarie pentru a preveni răspândirea COVID-19.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Тема:
Coronavirusul, știri de ultima oră (830)

Tematic

Ambasada Republicii Moldova în Israel își reia activitatea: Vezi de când și în ce condiții
Tagurile:
Ambasada Marii Britanii, Coreea de Nord


Știrile Zilei