21:34 19 Iunie 2021
În direct
  • EUR21.22
  • USD17.78
  • RUB0.24
  • RON4.31
  • UAH0.65
Relații internaționale
Sa primesc un link scurt
87 0 0

Mass-media scriu că toate camerele dintr-un hotel din Generva, în care ar putea avea loc summit-ul Federației Ruse și al Statelor Unite ale Americii, au fost deja rezervate pentru perioada 11-18 iunie.

CHIȘINĂU, 31 mai - Sputnik. Potrivit relatărilor mass-media elvețiene, prima întâlnire a președinților rus Vladimir Putin și american, Joe Biden, va avea loc în hotelul Intercontinental din Geneva, unde Ronald Reagan și Mihail Gorbaciov au purtat discuții în 1985.

Cu toate acestea, niciuna dintre părți nu a confirmat sau negat oficial aceste informații.

Între timp, la hotelul în care pe 16 iunie ar putea să se desfășoare summit-ul Rusia-SUA toate camerele au fost rezervate pentru perioada 11-18 iunie. Cu toate acestea, nu există nici-un panou sau alt indicator vizual privind pregătirile pentru summit, potrivit unui corespondent al RIA Novosti.

"Nu putem comenta acest lucru", a spus un angajat al hotelului, când i s-a cerut să confirme că hotelul nu poate fi rezervat în perioada 11-18 iunie. Fata a refuzat, de asemenea, să comenteze în vreun fel zvonurile conform cărora summit-ul va avea loc la Intercontinental.

În acest moment, nici sursele rusești, nici cele americane ale agențiilor de știri nu au infirmat sau confirmat informațiile privind un eventual loc de desfășurare a viitorului summit, menționând doar că se discută „o mulțime de opțiuni”.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tagurile:
Joe Biden, Putin, Summit, Geneva, Elveția, SUA, Rusia

Știrile Zilei