10:16 13 Iulie 2020
În direct
  • EUR19.39
  • USD17.17
  • RUB0.24
  • RON4.01
  • UAH0.64
Medicină
Sa primesc un link scurt
Coronavirusul, știri de ultima oră (845)
618630

Dacă o anchetă medicală serioasă va confirma datele, ar putea fi dată peste cap teoria actuală - a focarului originar din China – și ar explica răspândirea uluitoare din Italia.

BUCUREȘTI, 22 martie, Sputnik, Evan Răutu. O declarație surprinzătoare vine de la un specialist italian – doctorul Giuseppe Remuzzi din Bergamo, directorul Institutului de Cercetare în Farmacie Mario Negri.

Doctorul italian a spus că mai mulți medici italieni au relatat, în decembrie și chiar în noiembrie 2019, despre o ”pneumonie foarte ciudată, foarte severă, în special la bătrâni”.

”Medici generaliști își aduc aminte că au văzut o pneumonie foarte ciudată, foarte severă, în special la bătrâni în decembrie și chiar noiembrie - acest lucru înseamnă că virusul circula, cel puțin în Lombardia și înainte să fim conștienți de acest focar care a avut loc în China”, a spus Giuseppe Remuzzi, consemnează canalul american NPR (National Public Radio). 

Știrea este preluată și de postul chinez CGTN (China Global Television Network). Desigur, dacă o anchetă medicală serioasă va confirma cele spuse de dr. Remuzzi, ar putea fi dată peste cap teoria actuală, a focarului originar din China – și ar explica răspândirea uluitoare din Italia. De asemenea, ar putea folosi la cercetarea și dezvoltarea tulpinii pe ADN-ul european.

Тема:
Coronavirusul, știri de ultima oră (845)

Tematic

Bolile care cresc riscul de deces din cauza Covid-19 - medici italieni
Rusia ajută Italia în lupta împotriva COVID-19: Opt echipe de medici pleacă în peninsulă
Tagurile:
Italia, coronavirus, epidemie


Știrile Zilei