17:05 05 Aprilie 2020
În direct
  • EUR20.12
  • USD18.43
  • RUB0.23
  • RON4.17
  • UAH0.67
Medicină
Sa primesc un link scurt
Coronavirusul, știri de ultima oră (406)
139 0 0

Reprezentantul Organizației Mondiale a Sănătății îndeamnă oamenii la calm și cheamă să fie întreprinse toate măsurile de precauție pentru a scăpa de noul tip de coronavirus.

CHIȘINĂU, 26 mart - Sputnik. Nimeni nu știe exact momentul când se va încheia epidemia de coronavirus, a declarat pentru presă Melita Vujnovich, reprezentanta Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) în Rusia, îndemnând să se abțină de la panică și să fie luate toate măsurile de precauție, informează RIA Novosti.

”Nimeni nu știe asta”, a spus Vujnovic, răspunzând la o întrebare despre momentul finalizării epidemiei de coronavirus.

"Nu sunt Nostradamus. Cu cât mai mult vom respecta toate regulile, cu atât ma repede virusul va dispărea", a adăugat purtătorul de cuvânt al OMS.

Cu toate acestea, ea a îndemnat la calm. "Există boli mult mai grave, dar trebuie să îngrădim acest virus", a spus Vujnovic.

Pe 11 martie, Organizația Mondială a Sănătății a declarat infecția cu noul coronavirus drept pandemie. Aproximativ 430.000 de persoane au fost infectate cu coronavirus la nivel mondial, fiind înregistrate peste 19 mii de decese. Cele mai recente date despre situația cu COVID-19 în Rusia și în lume sunt prezentate pe portalul stopkoronavirus.ru.

Тема:
Coronavirusul, știri de ultima oră (406)

Tematic

Alertă extinsă privind răspândirea noului coronavirus: Decizia OMS
Tagurile:
Rusia, COVID-19, OMS


Știrile Zilei