21:24 06 Iunie 2020
În direct
  • EUR19.48
  • USD17.39
  • RUB0.25
  • RON4.03
  • UAH0.65
Medicină
Sa primesc un link scurt
216 0 0

Ministerul Sănătății Muncii și Protecției Sociale anunță că numărul persoanelor decedate în urma infectării cu COVID-19 a ajuns la 217.

CHIȘINĂU, 18 mai - Sputnik. Ministerul Sănătății anunță despre înregistrarea altor patru cazuri de deces din cauza COVID-19. Astfel, bilanțul deceselor a ajuns la 117. În total, astăzi au decedat șase persoane.

”Numărul persoanelor decedate astăzi este de șase persoane. Unul dintre care este înregistrat și în rândul personalului medical. Un coleg medic. Fapt pentru care ne exprimăm condoleanțe pentru toți”, a declarat secretarul de stat al Ministerului Sănătății Muncii și Protecției Sociale, Constantin Rîmiș.

Potrivit reprezentanților ministerului Sănătății astăzi au fost externate 17 persoane din spital.

”Numărul de persoane vindecate la ziua de astăzi sunt 17. Bilanțul fiind de 2425 de persoane vindecate. Astăzi au fost înregistrate cinci cazuri de îmbolnăvire a personalului medical: unul în rândul medicilor și 3 în rândul asistenților medicali și unul la personalul auxiliar”, a declarat secretarul de stat al Ministerului Sănătății Muncii și Protecției Sociale, Constantin Rîmiș.

La această oră sunt 256 de pacienți în stare gravă, iar 19 persoane sunt conectate la respirație artificială.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tematic

Încă un deces provocat de COVID-19: Este vorba despre un bărbat din Capitală
Tagurile:
COVID-19, cazuri


Știrile Zilei