13:23 31 Octombrie 2020
În direct
  • EUR19.94
  • USD17.04
  • RUB0.21
  • RON4.09
  • UAH0.60
Medicină
Sa primesc un link scurt
Coronavirusul, știri de ultima oră (1101)
120 0 0

Ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu, s-a tratat de COVID-19. Informația a fost confirmată de Sputnik Moldova de consilierul în domeniul comunicării al instituției, Cristina Stratulat.

CHIȘINĂU, 9 sept - Sputnik. Ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu, s-a tratat de COVID-19. Informația a fost confirmată pentru Sputnik Moldova de consilierul în domeniul comunicării, Cristina Stratulat. Ministrul a convocat astăzi în ședință responsabilii de implementarea proiectului Băncii Mondiale „Răspuns de urgență la COVID-19 în Republica Moldova”.

Anterior, Viorica Dumbrăveanu a anunțat că a fost testată pozitiv cu COVID-19. Atunci, oficialul a precizat că este greu, atât moral, cât și fizic să fii bolnav. Ministrul a scris o postare pe Facebook și a anunțat despre faptul că este infectată cu coronavirus. Asta după ce în spațiul public au apărut mai multe informații că ea ar fi fost testată pozitiv. 
Astăzi și viceprim-ministrul pentru Reintegrare, Cristina Lesnic, a anunțat pe Facebook că s-a vindecat de COVID-19 și își reîncepe activitatea în cadrul Guvernului. 
„După o perioadă de încercare și proprie experiență a infectării cu Covid-19, țin să menționez că mi-am reluat activitatea la Guvern”, declară Cristina Lensic.

Cristina Lesnic a ținut să le mulțumească medicilor pentru efortul depus în tratarea bolii.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Тема:
Coronavirusul, știri de ultima oră (1101)

Tematic

Ministrul Sănătății și-a cerut iertare: Ce regretă Viorica Dumbrăveanu
Tagurile:
Viorica Dumbrăveanu

Știrile Zilei