21:48 24 Aprilie 2019
În direct
  • EUR20.13
  • USD17.89
  • RUB0.28
  • RON4.23
  • UAH0.67
Iarnă

Vreme schimbătoare în următoarea perioadă: Prognoza meteo pentru două săptămâni

© Sputnik / Miroslav Rotari
Meteo
Sa primesc un link scurt
818 0 0

Temperaturile vor fi în ușoară creștere în zilele următoare, după care va urma iarăși o perioadă mai rece.

CHIȘINĂU, 15 ian – Sputnik. Astăzi vom avea o noapte ceva mai geroasă, cu minime de -9..-11 grade, după care temperaturile vor crește ușor.

Miercuri ziua, valorile termice vor oscila în nordul țării între -2 și +1 grad Celsius. În centru și în sud vor fi -1..+3. Va ninge slab în nordul și centrul țării.

Joi și vineri, temperaturile diurne vor mai crește cu un grad, până la valori maxime de +2..+4. Și temperaturile nocturne vor fi în creștere.

La sfârșitul săptămânii vremea se răcește din nou, astfel că temperaturile vor fi negative și în timpul zilei.

Meteorologii români au publicat o prognoză meteo valabilă pentru următoarele două săptămâni, care prevede o evoluție oscilantă a temperaturilor. Astfel, în intervalul 19- 22 ianuarie, în regiunea Moldovei valorile termice diurne vor scădea treptat până la o medie a maximelor de -2 grade, iar ulterior, până la finalul celor două săptămâni, se estimează o creștere, spre 1...2 grade.

Temperaturile minime vor avea o evoluție similară cu cea a maximelor și vor fi, în medie, sub 0 grade pe toată durata de prognoză, cele mai reci dimineți fiind cele din 16 și 23 ianuarie, când media valorilor termice minime va fi de -7...-6 grade. Precipitații slabe cantitativ, se vor semnala cu caracter temporar îndeosebi în timpul celei de-a doua săptămâni, anunță meteorologii români.

Tematic

Cum să scapi mai ușor de depresia de iarnă: Sfaturi din partea medicilor
Tagurile:
Moldova, ger, temperaturi, vremea, meteo
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei