16:41 28 Ianuarie 2021
În direct
  • EUR21.03
  • USD17.36
  • RUB0.23
  • RON4.31
  • UAH0.62
Meteo
Sa primesc un link scurt
Meteo în Moldova: Prognoza exactă pentru fiecare zi (356)
43310

Din această seară și până mâine dimineața, Moldova se va afla sub avertizarea de cod galben, emisă în această seară de meteorologii din țară.

CHIȘINĂU, 1 feb – Sputnik. Serviciul Hidrometeorologic de Stat a prelungit în această seară codul galben de ceață. Avertizarea va fi valabilă pe întreg teritoriul țării în noaptea de vineri spre sâmbătă și în dimineața zilei de 2 februarie.

Potrivit meteorologilor, în următoarele ore, pe arii extinse se va menține ceață cu vizibilitatea de 200 de metri şi mai puţin.

În condițiile de ceață densă apare riscul reducerii vizibilității, perturbării traficului rutier și feroviar. De asemenea, este posibilă creșterea nivelului poluării aerului, mai ales în orașele mari și apariția stării de disconfort, sau chiar îmbolnăvirea persoanelor care suferă de boli respiratorii sau cardiace.

Atunci când se menține ceața densă, se recomandă utilizarea luminilor de întâlnire și ceață ale automobilului pe toate categoriile de drumuri, deplasarea cu viteză redusă în traficul rutier, evitarea efectuării manevrelor de depășire cu autovehiculul, mărirea distanței de siguranță între vehicule.

Urmărește-ne pe rețeaua de socializare Sputnik Moldova pe OK>>>

Тема:
Meteo în Moldova: Prognoza exactă pentru fiecare zi (356)

Tematic

Ceață densă în toată țara. Meteorologii au emis cod galben
Atenție șoferi: Ceață densă și vizibilitate redusă, în toată țara
Tagurile:
ceata, vreme, meteo

Știrile Zilei