21:51 24 Aprilie 2019
În direct
  • EUR20.13
  • USD17.89
  • RUB0.28
  • RON4.23
  • UAH0.67
Зима

Prognoza meteo: Vreme schimbătoare în această săptămână - Iată ce ne așteaptă

© Sputnik / Miroslav Rotari
Meteo
Sa primesc un link scurt
290 0 0

Săptămână aceasta, vom avea temperaturi pozitive în toată țara, însă cele nocturne vor fi în scădere.

CHIȘINĂU, 4 feb - Sputnik. Astăzi, în toată țara cerul va fi noros. La Briceni și Soroca vor fi +7 grade Celsius, iar la Bălți și Orhei cu un grad mai mult. La Tiraspol și Leova se așteaptă 10 grade, iar la Comrat 11. La Cahul maxima va fi de 12 grade.

În Capitală, se vor înregistra +10 grade Celsius. În următoarele zile, vremea se va răci ușor. Meteorologii prognozează maxime de până la +4 grade Celsius și cer noros.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Roma vor fi ploi cu descărcări electrice și 12 grade Celsius. La Madrid se așteaptă opt grade, iar la Paris și Londra - câte șase grade. La Berlin va ninge și se vor înregistra doar +2 grade. La Belgrad maxima va fi de 15 grade, iar la Budapesta de 12 grade.

La Varșovia termometrele vor arăta șapte grade, iar la Viena cu un grad mai puțin. La Praga va ninge și seva înregistra +1 grad. La Atena cerul va fi variabil și 19 grade. În capitala României se așteaptă 12 grade, iar la Ankara - zece grade. La Kiev și Moscova se vor înregistra patru și, respectiv, două grade Celsius.

Urmăriți Sputnik Moldova pe rețeaua de socializare OK>>>

Tematic

Schimbare neobișnuită a vremii: Prognoza meteo pentru weekend
Tagurile:
temperaturi, vremea, schimba, vreme, prognoze meteo
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei