14:22 17 Septembrie 2019
În direct
  • EUR19.60
  • USD17.75
  • RUB0.28
  • RON4.14
  • UAH0.72
oameni

Val puternic de căldură peste Moldova - vine prematur primăvara? Iată ce spun meteorologii

© Sputnik / Miroslav Rotari
Meteo
Sa primesc un link scurt
2661 0 0

Săptămâna viitoare vom avea parte de temperaturi de până la +10 grade Celsius. Cum va fi vremea în zilele următoare.

CHIȘINĂU, 13 feb – Sputnik. Meteorologii prognozează pentru săptămâna viitoare temperaturi destul de ridicate pentru această perioadă. Este vorba de valori termice maxime de până la 10 grade Celsius. Cu toate acestea, primăvara se va mai lăsa așteptată, spun meteorologii, întrucât este vorba de un val de aer cald care se va menține doar câteva zile.

”Este vorba doar de o masă de aer cald care vine în țara noastră pentru scurt timp. Nu scăpăm încă de iarnă. În următoarea perioadă s-ar putea să mai ningă și să avem parte de temperaturi cu minus”, a declarat reprezentanții Serviciului Hidrometeorologic de Stat pentru Sputnik Moldova.

În zilele următoare, joi și vineri, se vor înregistra maxime de +3..+5 grade Celsius în timpul zilei și până la -5 grade în timpul nopții. Totodată, în nordul și centrul țării vor cădea precipitații slabe sub formă de ninsoare. În weekend vom avea parte de cer variabil și temperaturi cu plus atât în timpul zilei, cât și al nopții. Soarele va fi prezent pe cer, așa că vă veți putea bucura de plimbări în aer liber alături de familie și cei dragi.

Prognoza meteo pentru următoarele zile
Prognoza meteo pentru următoarele zile

Tematic

Incredibil: Primăvară în februarie - au înflorit ghioceii - Foto
Tagurile:
meteorologi, vine, primavara


Știrile Zilei