07:31 21 Februarie 2020
În direct
  • EUR19.19
  • USD17.77
  • RUB0.28
  • RON4.01
  • UAH0.73
Meteo
Sa primesc un link scurt
Meteo în Moldova: Prognoza exactă pentru fiecare zi (217)
350510

Meteorologii au anunțat cum va fi vremea joi, 28 februarie, în ultima zi de iarnă calendaristică.

CHIȘINĂU, 27 feb – Sputnik. Se pare că primăvara se grăbește să ia locul iernii. Cel puțin pentru mâine, meteorologii promit vreme deosebit de frumoasă.

În ultima zi de iarnă calendaristică, cerul va fi variabil, fără precipitații. Valorile termice maxime vor urca până la +12..+14 grade Celsius. Temperaturile nocturne vor oscila în jurul gradației zero.

În următoarele zile, temperaturile vor fi în ușoară scădere, până la valori maxime de +4..+6 grade. Însă la începutul săptămânii viitoare vremea se încălzește iarăși simțitor.

Prognoza meteo pentru următoarele 7 zile
Prognoza meteo pentru următoarele 7 zile

Meteorologii din România au făcut anterior o prognoză pentru sfârșitul ultimei luni de iarnă și prima jumătate a lunii martie, valabilă în linii mari și pentru țara noastră.

Astfel, în perioada de până la 4 martie, temperatura aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării. Precipitațiile estimate a se înregistra în acest interval vor fi deficitare în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile din sud-vestul teritoriului.

Prognoza meteo pentru perioada 4 - 11 martie

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele specifice acestei săptămâni, în cea mai mare parte a țării. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele ce ar trebui să se înregistreze în mod normal în această perioadă.

Prognoza meteo pentru perioada 11 - 18 martie

Mediile valorilor termice vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric estimat pentru această săptămână va fi în general apropiat de cel specific al perioadei.

Totuși, meteorologul Elena Cordoneanu, a precizat că prima jumătate a lunii martie este „o perioadă de vreme foarte, foarte schimbătoare. Nu este exclus să avem intruziuni de aer rece deasupra regiunii noastre.

Тема:
Meteo în Moldova: Prognoza exactă pentru fiecare zi (217)

Tematic

Alertă meteo în toată țara - Ce se întâmplă cu vremea în următoarele ore
Tagurile:
ultima zi, primavara, temperaturi, vremea


Știrile Zilei