14:31 19 Aprilie 2019
În direct
  • EUR20.15
  • USD17.91
  • RUB0.28
  • RON4.23
  • UAH0.67
Ploaie

Prognoza Meteo: Cum va fi vremea în următoarele zile

© Sputnik / Miroslav Rotari
Meteo
Sa primesc un link scurt
510130

Vremea în prima lună de primăvară este schimbătoare. Nori de ploaie au acoperit cerul deasupra Capitalei - Iată când vin ploile.

CHIȘINĂU, 25 mart - Sputnik. Nori negri au acoperit cerul de-asupra Capitalei. Meteorologii prognozează pentru următoarele zile vreme ploioasă. Luni vântul va sulfa din Nord Vest cu o viteză de 5-10 metri pe secundă.

Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, în următoarele zile temperatura aerului pe timp de noapte va coborî până la minus 5 grade celsius. Iar ziua nu va urca mai mult de +12 grade.

Prognoza meteo pentru următoarele zile
Prognoza meteo pentru următoarele zile

Vremea se va încălzi ușor abia la sfârșitul acestei săptămâni. Astfel, temperatura aerului nu va mai coborî sub 0 grade, nici chiar pe timp de noapte.

Amintim că anul trecut, în luna martie, au căzut precipitații sub formă de zăpadă. Filmul de mai jos a fost făcut acum un an, în data de 23 martie 2018.

Vom menționa că, de-a lungul anilor, în ziua de 24 martie, variația temperaturii aerului în Republica Moldova este una foarte mare. Spre exemplu, în 24 martie 2008 s-au înregistrat temperaturi aproape caniculare, de +20 de grade Celsius. Pe când în aceeași zi în 2013, am avut valori termice de iarnă: -10 grade Celsius. În doar cinci ani, o diferență de tocmai 30 de grade Celsius.

Tematic

Se strică vremea: Prognoza meteo pentru zilele următoare
Ninsoare și troiene, în plină primăvară sau care sunt surprizele zilei de 24 martie: Video
Tagurile:
gismeteo, vremea, nori negri, Meteo Moldova
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei