22:08 20 Aprilie 2019
În direct
  • EUR20.15
  • USD17.91
  • RUB0.28
  • RON4.23
  • UAH0.67
zăpadă

Fulgi de nea, în nordul țării și la Poșta Veche – Video

© Sputnik / Miroslav Rotari
Meteo
Sa primesc un link scurt
224610

Iarna nu se dă bătută. Chiar dacă în luna martie am avut zile cu mult soare, călduroase chiar, în care mercurul în termometre a ajuns la +20 de grade Celsius, iată că astăzi ziua a nins în unele raioane din nordul țării, dar și în Capitală au căzut câțiva fulgi de nea.

CHIȘINĂU, 27 mart – Sputnik, S.P. S-ar putea ca aceștia să fie ultimii fulgi de nea din această primăvară. Cel puțin, am putea să sperăm la asta, mai ales dacă ne uităm pe prognoza Serviciului Meteorologic de Stat. Meteorologii au anunțat fulgi de zăpadă doar pentru noaptea de marți spre miercuri. Dar iată că în Capitală, și mai ales în raionul Râșcani a nins și astăzi ziua.

Sinopticienii ne mai informează că următoarele două nopți vor fi reci, mercurul în termometre va coborî noaptea până la -5 grade Celsius, dar începând de sâmbătă aerul se va încălzi, sâmbătă și duminică maximele vor atinge +18 grade Celsius.

Vom mai menționa că pentru astăzi a fost anunțat și Cod Galben de Vânt. Intensificările vântului vin din direcție nord-vestică, în rafale de până la 15-18 m/s.

Tematic

Zăpada de astă noapte părea o glumă, dar iată ce accident a provocat în Dobrovăț – Video
Tagurile:
vant, iarna, video, Posta Veche, zapada, fulgi
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei