17:46 15 Octombrie 2019
În direct
  • EUR19.38
  • USD17.56
  • RUB0.27
  • RON4.07
  • UAH0.71
Îngheț

Cea mai scăzută temperatură din această toamnă: Unde s-au înregistrat minus 4,2 grade

© Sputnik / Евгений Биятов
Meteo
Sa primesc un link scurt
Meteo în Moldova: Prognoza exactă pentru fiecare zi (157)
335 0 0

Meteorologii au emis ieri o avertizare de îngheț la suprafața solului în următoarea perioadă. Vom mai avea vreme frumoasă?

CHIȘINĂU, 19 sept – Sputnik. Valul de aer polar a adus temperaturi negative în România. Meteorologii au transmis că în această dimineață s-au înregistrat minus 4,2 grade Celsius în județul Harghita.

Potrivit presei din România, care citează surse de la Centrului Regional de Meteorologie Transilvania, joi dimineața temperaturile au coborât până la -4,2 grade Celsius la Joseni, Harghita.

Засохший борщевик, покрытый инеем brumă, îngheţ
© RIA Novosti / Alexei Kudenko

Este cea mai scăzută temperatură înregistrată în luna septembrie 2019.

Valori minime negative s-au înregistrat și în alte localități din județul Harghita - Miercurea Ciuc, unde mercurul termometrelor a coborât până la -3,9 grade Celsius şi Topliţa, unde au fost -3,6 grade.

Aproximativ aceleași temperaturi se vor înregistra și în nopțile următoare, după care vremea va intra într-un proces de încălzire.

Vremea se răcește și în țara noastră, iar meteorologii au emis o avertizare cod galben de îngheț în perioada 20-22 septembrie. Astfel, în orele nocturne și ale dimineții, în intervalul 20-22 septembrie, la suprafața solului, iar pe 21 septembrie izolat în aer, se prevăd înghețuri cu intensitatea de -1..-2°С.

Тема:
Meteo în Moldova: Prognoza exactă pentru fiecare zi (157)

Tematic

Cele mai sumbre previziuni s-au adeverit: Prognoza meteo pentru 7 zile
Tagurile:
Moldova, meteo, vremea, temperaturi, îngheţ


Știrile Zilei