06:58 12 August 2020
În direct
  • EUR19.51
  • USD16.55
  • RUB0.23
  • RON4.04
  • UAH0.60
Meteo
Sa primesc un link scurt
Meteo în Moldova: Prognoza exactă pentru fiecare zi (308)
122810

Meteorologii prognozează condiții meteo complicate – Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis o nouă avertizare de cod galben de îngheț. Iată cum va fi vremea duminică, de Ziua Vinului, dar și în următoarele zile.

CHIȘINĂU, 6 oct - Sputnik. Începând cu ziua de luni, 7 octombrie, Serviciul Hidrometeorologic de Stat anunță până pe 9 octombrie cod galben de îngheț. Potrivit meteorologilor, pe timp de noapte și dimineața sunt prognozate înghețuri la suprafața solului și izolat în aer, de până la -1..-3° grade Сelsius.

Prognoza meteo pentru 6 octombrie

Pentru ziua de duminică, 6 octombrie, meteorologii prognozează cer înnorat. În nordul țării sunt posibile ploi de scurtă durată. Temperatura aerului noaptea va fi de aproximativ +4..+9. Ziua, temperatura aerului nu va urca mai multe de +10..+15 grade Celsius.

Prognoza meteo pentru următoarele zile

În următoarele zile vremea se va răci și mai mult, temperatura aerului pe timp de noapte va oscila între 0..+5. Ziua, aerul se va încălzi până la +13 grade celsius. Începând cu ziua de miercuri și până vineri, vremea pare să se încălzească ușor, temperatura aerului pe timp de zi va ajunge până la +23 de grade celsius.

Prognoza pentru această iarnă

Meteorologii din România au făcut deja primele estimări cu privire la iarna 2019-2020.

Astfel, aceștia spun că vortexurile polare vor continua să schimbe clima din această zonă, iar iarna care se apropie nu va fi una de neglijat.

Vremea rea, cu ninsori severe, ar putea debuta chiar din luna noiembrie. Aerul polar va ajunge tot mai des în România, ceea ce ar putea condiționa ierni extrem de agresive, cu viscol și ger siberian. Cele mai severe episoade de viscol și ninsori sunt prognozate în perioada ianuarie-februarie sau chiar începutul lunii martie 2020.

Тема:
Meteo în Moldova: Prognoza exactă pentru fiecare zi (308)

Tematic

Prima ninsoare din această toamnă: Cum va fi vremea în weekend - Video
Prima ninsoare, iată unde a căzut – avertizări de Cod Galben
Tagurile:
răcirea vremii, Ziua Vinului, meteo.md, gismeteo, prognoza meteo


Știrile Zilei