13:07 14 Decembrie 2019
În direct
  • EUR19.28
  • USD17.32
  • RUB0.27
  • RON4.04
  • UAH0.74
Vânt

Alertă meteo în Moldova: Vânt puternic în rafale de până la 15-20 de metri pe secundă

© Sputnik / Родион Прока
Meteo
Sa primesc un link scurt
Meteo în Moldova: Prognoza exactă pentru fiecare zi (191)
181 0 0

Avertizarea meteorologică va fi valabilă până la miezul nopții pe întreg teritoriul țării. Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, pe arii extinse se prevăd intensificări ale vântului în rafale de până la 15-20 de metri pe secundă.

CHIȘINĂU, 3 nov – Sputnik. Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis, cu puțin timp în urmă, o avertizare cod galben de vijelie.

Avertizarea meteorologică va fi valabilă până la miezul nopții, pe întreg teritoriul țării. Potrivit  Serviciului Hidrometeorologic de Stat, pe arii extinse se prevăd intensificări ale vântului în rafale de până la 15-20 de metri pe secundă.

În condițiile de vijelie sunt posibile întreruperi temporare ale curentului electric şi ale legăturilor de comunicaţii; se pot rupe crengi şi se poate semnala doborârea unor arbori uscaţi. De asemenea, este posibilă decopertarea parţială a unor construcţii.

În această perioadă se recomandă evitarea trecerii prin apropierea copacilor; ocolirea cablurilor electrice căzute la pământ; evitarea parcării autovehiculelor în apropierea copacilor, evitarea folosirii focului deschis.

Тема:
Meteo în Moldova: Prognoza exactă pentru fiecare zi (191)

Tematic

Cum va fi vremea în prima zi de noiembrie. Prognoza meteo pentru șapte zile
Cum va fi vremea în primul weekend din noiembrie: Prognoza meteorologilor
Tagurile:
cod galben, vijelie, meteo


Știrile Zilei