11:56 07 August 2020
În direct
  • EUR19.68
  • USD16.62
  • RUB0.23
  • RON4.07
  • UAH0.60
Meteo
Sa primesc un link scurt
Meteo în Moldova: Prognoza exactă pentru fiecare zi (306)
663510

Meteorologii prognozează pentru următoarele 7 zile vreme frumoasă și mult soare. Iată cât timp vom avea vreme caldă.

CHIȘINĂU, 9 nov - Sputnik. Pentru următoarele 7 zile, Serviciul Hidrometeorologic de Stat prognozează vreme însorită, cu temperaturi care vor fi de până la +18 grade Celsius.

Iar pentru ziua de Duminică, 10 noiembrie, vom avea chiar până la +21 de grade. Vremea deosebit de caldă pentru a cest anotimp se pare că va mai dura ceva timp.

În următoarele zile vremea se va răci ușor. Precipitații sunt prognozate doar în nordul țării și doar pentru ziua de luni. Vântul va bate din Sud Est, cu 3-8 metri pe secundă.

Cum va fi această iarnă

Meteorologii prognozează o iarnă grea pe continentul european. Cauza ar fi temperaturile crescute din această toamnă, specialiștii români menționând că octombrie curent a fost practic cel mai cald din istoria măsurătorilor meteorologice. Asta va determina venirea vortexului polar care va aduce ger și viscol.

Potrivit prognozelor făcute de specialiștii americani, am putea avea cea mai grea iarnă din ultimii aproximativ 30 de ani. Totodată, director executiv al Administrației române de Meteorologie, Florinela Georgescu, spune că vom avea anul acesta o iarnă normală, iar , o iarnă „normal” nu înseamnă o iarnă „ușoară”, potrivit acesteia.

Ar mai trebui să menționăm că astfel de discuții apar de fiecare dată în prag de iarnă, când suntem speriați cu geruri năprasnice și ninsori abundente. Pe de altă parte, este normal ca iarna să fie frig, să avem perioade mai geroase, cu ninsori și nămeți, iar toate aceste lucruri nu ar trebui considerate nicidecum o anomalie.

Тема:
Meteo în Moldova: Prognoza exactă pentru fiecare zi (306)

Tematic

Tratament minune: Cum scapi de răceală și gripă în 24 de ore
Prin ce se deosebește gripa de răceală: Ce trebuie să știm despre virusul fatal
Tagurile:
meteo.md, pentru urmatoarele 7 zile, Meteo Moldova


Știrile Zilei