19:10 05 Iunie 2020
În direct
  • EUR19.48
  • USD17.39
  • RUB0.25
  • RON4.03
  • UAH0.65
Meteo
Sa primesc un link scurt
Meteo în Moldova: Prognoza exactă pentru fiecare zi (282)
267920

Meteorologii moldoveni prognozează schimbarea bruscă a vremii. Dacă săptămâna trecută am avut temperaturi chiar negative, atunci în următoarele 7 zile vom avea vreme caldă cu maxime de până la 23 de grade Celsius.

CHIȘINĂU, 6 apr - Sputnik. Serviciul Hidrometeorologic de Stat anunță schimbarea bruscă a vremii pentru următoarele 7 zile. Astfel dacă în primele zile din aprilie, pe timp de noapte am avut temperaturi de până la -8 grade Celsius, atunci în această săptămână, vom avea temperaturi de +8 grade, o diferență de 16 grade în doar câteva zile.

Ziua temperatura aerului în următoarele săptămâni va crește treptat, astfel că marți și miercuri vom avea maxime de până la plus 20 de grade. Iar în zilele de joi și vineri mercurul termometrului va urca până la +23 de grade Celsius. Avem speranța că odată cu încălzirea vremii vom avea o îmbunătățire a situației din țara noastră legată de răspândirea noului tip de coronavirus, care este sensibil la temperaturi ridicate.

Meteo Moldova: Prognoza pentru următoarele 7 zile
Meteo Moldova: Prognoza pentru următoarele 7 zile

Din păcate, în următoarele 7 zile nu sunt prognozate precipitații. Amintim că mai bine de o lună de zile este instituit cod galben de secetă hidrologică. Avertizarea a fost prelungită până pe 10 aprilie.

Secetă hidrologică în Moldova
Secetă hidrologică în Moldova

 

Тема:
Meteo în Moldova: Prognoza exactă pentru fiecare zi (282)

Tematic

Meteorologii au anunțat cum va fi vremea în aprilie: Cât va mai ține ”iarna”
Tagurile:
meteo.md, schimbare bruscă, pentru urmatoarele 7 zile, Meteo Moldova


Știrile Zilei