12:19 20 Iunie 2021
În direct
  • EUR21.22
  • USD17.78
  • RUB0.24
  • RON4.31
  • UAH0.65
Meteo
Sa primesc un link scurt
95330

Afară este iarnă adevărată, cu minime de până la -3 grade Celsius, dar iată ce surprize ne aduce vremea la noapte și în ultima zi a săptămânii.

CHIȘINĂU, 6 feb – Sputnik. Spre bucuria multora, în special a copiilor, care sunt mari iubitori de săniuș, zăpadă căzută în noapte de vineri spre sâmbătă și astăzi nu se va topi, se va menține și chiar va spori, dat fiind că Serviciul Hidrometeorologic de Stat anunță ninsori pe parcursul a trei zile, până marți.

Și nu doar ninsori, dar și timp mai friguros, chiar geruri pe timp de noapte. Astfel, la noapte vom avea minime de - 7 grade Celsius în nordul țării. Tot frig va fi duminică și luni noaptea, dar iată luni ziua se va încălzi brusc, maximele vor atinge +5.. +9 grade Celsius. Ca în noaptea de marți iarăși temperatura să coboare în termometre sub 0 grade.

Meteorologii mai precizează că pe duminică, 7 februarie, vremea va fi determinată de influența unei zone de aer cu presiunea atmosferică normală. Totodată, cerul noros, temporar vor cădea precipitații slabe, predominant sub forma de ninsoare. Izolat pe drumuri fa vi ghețuș și polei slab.

Prognoza meteo pentru 5 – 11 februarie
Prognoza meteo pentru 5 – 11 februarie

Vântul va sufla din Vest de la slab la moderat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tagurile:
Vremea, Serviciul Hidrometeorologic de Stat, Seviciul Hidrometeorologic, serviciul, prognoza, meteo

Știrile Zilei