09:55 19 Iunie 2018
În direct
  • EUR19.55
  • USD16.83
  • RUB0.27
  • RON4.19
  • UAH0.64
Студенты на лекции

Târg al locurilor de muncă pentru absolvenţi

© Fotolia / WavebreakmediaMicro
Moldova
Sa primesc un link scurt
510

La 28 mai se va desfăşura a V-a ediție a Forului meseriilor, în cadrul căruia Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă va organiza Târgul locurilor de muncă pentru tineret

CHIŞINĂU, 6 mai  - Sputnik Moldova. La 28 mai  se va desfăşura a V-a ediție a Forului meseriilor, în cadrul căruia Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă va organiza Târgul locurilor de muncă pentru tineret. 

Potrivit organizatorilor, evenimentul va oferi tinerilor posibilitatea de a se familiariza cu programele de studii ale instituțiilor de învățământ, de a cunoaşte angajatori din diferite domenii şi de a negocia jobul potrivit.

Forul meseriilor și Târgul locurilor de muncă pentru tineret este destinat absolvenților liceelor și gimnaziilor, tinerilor care își caută primul loc de muncă după absolvirea facultății.

În perioada 28 mai — 1 iunie, Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă va oferi posibilități tinerilor de a participa şi la Târgul on-line „Locuri de muncă pentru tineret”, accesând platforma www.e-angajare.md.


Tagurile:
tirg, loc de munca, somer
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei