03:06 26 Mai 2018
Chişinău+ 22°C
În direct
  • EUR19.71
  • USD16.82
  • RUB0.27
  • RON4.26
  • UAH0.64
Ветераны на Красной площади перед началом парада

Veteranii celui de-al doilea război mondial primiţi la Guvern

© Sputnik / Vladimir Astapkovich
Moldova
Sa primesc un link scurt
70 de ani de la Victoria în Marele Război pentru Apărarea Patriei (4)
33 0 0

Veteranii celui de-al Doilea Război Mondial şi veteranii pentru apărarea independenţei şi integrităţii teritoriale a Republicii Moldova, care au activat în cadrul instituţiilor subordonate Guvernului, au fost primiţi vineri de premierul Chiril Gaburici.

CHIŞINĂU, 8 mai — Sputnik Moldova. Veteranii celui de-al Doilea Război Mondial şi veteranii pentru apărarea independenţei şi integrităţii teritoriale a Republicii Moldova, care au activat în cadrul instituţiilor subordonate Guvernului, au fost primiţi vineri de premierul Chiril Gaburici. 

Зрители на трибуне на военном параде на Красной площади
© RIA Novosti . Mikhail Klimentiev

Premierul i-a felicitat pe veterani cu ocazia zilei de 9 mai, menţionând că „această sărbătoare are o semnificaţie deosebită şi nu trebuie să fie dată uitării, precum nu trebuie să fie şters din memorie nici sacrificiul tuturor oamenilor care au luptat pentru pace”.

„Mulţumim pentru ceea ce aţi făcut pentru poporul nostru, ca astăzi să trăim în pace, linişte şi libertate”, a spus prim-ministrul.

Premierul a înmânat veteranilor celui de-al Doilea Război Mondial medalii comemorative consacrate aniversării a 70-a de la încheierea războiului.

 

 

 

Тема:
70 de ani de la Victoria în Marele Război pentru Apărarea Patriei (4)

Tematic

Fără oficiali din RM de 9 mai în Piaţa Roşie
Tagurile:
veteran, 9 mai, Guvern, Chiril Gaburici, Chişinău, Moldova
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei