12:35 16 Noiembrie 2018
În direct
  • EUR19.31
  • USD17.07
  • RUB0.26
  • RON4.14
  • UAH0.61
guvern

Premierul vorbeşte despre mai multe măsuri de luptă cu corupţia

© Sputnik
Moldova
Sa primesc un link scurt
9 0 0

Lupta împotriva corupției este prioritatea Guvernului, a declarat premierul Chiril Gaburici la şedinţa de miercuri a Cabinetului de Miniştri.

CHIŞINĂU, 13 mai – Sputnik Moldova. Lupta împotriva corupției este prioritatea Guvernului, a declarat premierul Chiril Gaburici la şedinţa de miercuri a Cabinetului de Miniştri.

„Săptămâna trecută a fost aprobat proiectul legii cu privire la reforma Procuraturii. Săptămâna aceasta se află la Guvern o echipă de reformatori cu care discutăm despre măsurile de luptă cu corupția în diferite țări”, a declarat premierul.

 Gaburici a anunțat că săptămâna viitoare, la Chișinău, se va afla într-o vizită de lucru șefa Direcției Naționale Anticorupție din România, Laura Codruța Kovesi. 

 Prim-ministrul a mai anunțat că pentru vineri, 15 mai, este planificată o ședință cu reprezentanții societății civile, în cadrul căreia vor fi discutate subiecte ce țin de combaterea corupției, reformele instituțiilor de ocrotire a normelor de drept, vor fi identificate cele mai stringente probleme, dar și soluții pentru acestea.


Tematic

Guvernul Republicii Moldova lansează un apel umanitar în sprijinul victimelor cutremurului din Nepal
Guvernul alocă bani pentru victimele incendiului din Cantemir
CC: angajarea răspunderii Guvernului pentru buget - constituţională
Tagurile:
coruptie, sedinta, Guvern
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei