11:28 27 Aprilie 2018
Chişinău+ 14°C
În direct
strada улица

Amenzi pentru trecerea neregulamentară a străzii

© Sputnik /
Moldova
Sa primesc un link scurt
19 0 0

Peste 1200 de pietoni şi şoferi au fost amendaţi de agenţii de circulaţie în perioada 1-23 mai pentru trecerea neregulamentară a străzii sau pentru neacordarea priorităţii la traversare.

CHIŞINĂU, 25 mai – Sputnik Moldova. Peste 1200 de pietoni şi şoferi au fost amendaţi de agenţii de circulaţie în perioada 1-23 mai pentru trecerea neregulamentară a străzii sau pentru neacordarea priorităţii la traversare. 

În perioada 1 – 25 mai, pe întreg teritoriul ţării se desfăşoară operaţiunea ”Pietonul”, care are drept scop diminuarea numărului accidentelor rutiere cu implicarea pietonilor, sensibilizarea opiniei publice asupra riscului accidentelor rutiere.

În decurs de trei săptămâni, subdiviziunile teritoriale ale Inspectoratului Naţional de Patrulare (INP) au monitorizat  circulaţia rutieră pentru a disciplina pietonii şi conducătorii auto, precum şi a reduce riscul de accidentare a acestora.

INP recomandă tuturor participanţilor la trafic să nu-şi parcheze unităţile de transport pe carosabil şi în locuri interzise, să respecte cu stricteţe semnificaţia indicatoarelor rutiere şi îndrumările inspectorilor de patrulare. 

 

Tematic

Iluminatul stradal, o problemă pentru jumătate din oraşele ţării
Tagurile:
amendă, poliţist, traversare, stradă, şoferi, pietoni, Chişinău
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei