05:38 21 Iunie 2018
În direct
  • EUR19.52
  • USD16.88
  • RUB0.27
  • RON4.18
  • UAH0.64
Natalia Ghermnan la Oslo, Norvegia

Chişinăul caută în Norvegia investiţii şi asistenţă pentru reforme

© Sputnik/ mfa.gov.md
Moldova
Sa primesc un link scurt
1110

Ministrul moldovean al Afacerilor Externe, Natalia Gherman, a efectuat o vizită de lucru în capitala Norvegiei, Oslo. Şefa diplomaţiei moldoveneşti a prezentat oportunităţile de investiţii în sectorul agro-industrial al ţării, a mulţumit pentru sprijinirea reformelor şi a solicitat mai multă asistenţă din partea Norvegiei.

CHIŞINĂU, 2 iunie – Sputnik Moldova. Şefa diplomaţiei moldoveneşti, Natalia Gherman, a prezentat în Norvegia oportunităţile de investiţie în agricultura moldovenească şi a solicitat sprijin în promovarea reformelor.

Potrivit serviciului de presă al Ministerului Afacerilor Externe şi Integrării Europene, în timpul întrevederii de la Oslo a şefei diplomaţiei moldoveneşti cu ministrul norvegian responsabil pentru Spaţiul Economic European (SEE) şi Afaceri Europene, Vidar Helgesen, şi cu Secretarul de Stat pentru Afaceri Externe, Bard Glad Pedersen, „părţii norvegiene i-au fost prezentate oportunităţile de investiţii în ţara noastră, în special cele din domeniul agro-industrial”.

Sursa notează că Natalia Gherman a subliniat importanţa extinderii asistenţei norvegiene pentru susţinerea reformelor din Republica Moldova.

Tagurile:
Natalia Gherman, reforme, Investiţii, Asistenţă tehnică, Moldova-Norvegia, Natalia Gherman, Norvegia
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei