04:24 22 Iunie 2018
În direct
  • EUR19.53
  • USD16.92
  • RUB0.27
  • RON4.18
  • UAH0.64
Винодельческий завод Массандра в Крыму

„Vinul Moldovei” îşi orientează activităţile comerciale spre China

© Sputnik / Михаил Мокрушин
Moldova
Sa primesc un link scurt
28 0 0

„Vinul Moldovei” este în căutarea unor noi piețe de desfacere.

CHIŞINĂU, 2 iunie – Sputnik Moldova. În premieră, reunite sub brandul de țară, 17 companii vinicole din Moldova vor participa la o expoziție specializată la Beijing – TopWine China 2015, care se va desfășura în perioada 4-6 iunie. 

Dumitru Munteanu, directorul Oficiului Național al Viei și Vinului din Moldova (ONVV), a declarat că participarea RM la expoziţie face parte din Planul de Marketing al ONVV, prin care „Vinul Moldovei” este promovat ca simbol al calității și un brand recunoscut la nivel internațional.

„Suntem siguri că la expoziție vinificatorii noștri vor stabili noi parteneriate de afaceri și vor beneficia de mai multe oportunități de creștere a exporturilor”, a declarat Munteanu.

La expoziția de la Beijing sunt așteptați aproximativ 10 mii de vizitatori. Pentru a cunoaște mai bine vinurile noastre, pe durata evenimentului vizitatorii vor fi invitați la 2 degustări specializate. Trei masterclass-uri specializate, care se vor desfășura la standul Moldovei, sunt pregătie să răspundă curiozității vizitatorilor.

Alina Fortunatova, expert principal de marketing, ONVV susţine că, „China prezintă un potențial imens pentru lărgirea pieței de desfacere a „Vinului Moldovei”.

În prezent 20 de companii vitivinicole din Moldova își exportă produsele în China.

Tematic

Vinurile și divinurile moldovenești vor ajunge în Kostroma
Tagurile:
vin, Moldova, China
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei