10:40 19 Decembrie 2018
În direct
  • EUR19.72
  • USD17.31
  • RUB0.26
  • RON4.24
  • UAH0.62
Credit rating agency Standard & Poor's (S&P) has announced it could downgrade Russia's sovereign debt status

Veniturile serviciilor de telefonie fixă au crescut cu 4,5 %

© Sputnik / Alexey Kudenko
Moldova
Sa primesc un link scurt
1701

În primele trei luni ale anului, volumul total al veniturilor obţinute pe piaţa serviciilor de telefonie fixă a crescut cu 4,5%.

CHIŞINĂU, 3 iunie – Sputnik Moldova. În primele trei luni ale anului, volumul total al veniturilor obţinute pe piaţa serviciilor de telefonie fixă a crescut cu 4,5% în comparaţie cu aceiaşi perioadă a anului trecut şi a depăşit cifra de 264 milioane lei.

Veniturile obținute de SA „Moldtelecom” au sporit față de primul trimestru al anului trecut, cu 4,4% și au însumat cifra de 250 milioane lei, iar veniturile înregistrate de către furnizorii alternativi cu 6,4%, comparativ cu aceeași perioadă și au constituit 14,7 milioane lei. 

Potrivit Agenţiei Naţionale de Reglementare în Comunicaţii Electronice şi Tehnologia Informaţiei (ANRCETI), a continuat diminuarea numărului de abonați la telefonia fixă. 

Astfel, comparativ cu ultimul trimestru al anului trecut, numărul de abonați a scăzut cu  7,4 mii și a totalizat 1,2 milioane. Baza de abonați a SA „Moldtelecom” s-a redus cu 6,2 mii, iar cea a furnizorilor alternativi cu 1,1 mii. 

La finele primului trimestru al anului, cota de piață a SA „Moldtelecom” în funcție de cifra de afaceri s-a redus cu 0,1% și a alcătuit 94,5%.   


Tematic

Vânzările pe piaţa serviciilor de telefonie mobilă au crescut cu 5%
Tagurile:
servicii, vânzare, telefonie
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei