15:52 24 Martie 2018
Chişinău+ 2°C
În direct
drum

S-a ridicat asfaltul. Atenţie pe unde circulaţi

© Sputnik/ INP
Moldova
Sa primesc un link scurt
22 0 0

Canicula a deteriorat o parte din şoseaua Brest-Chişinău-Odessa.

CHIŞINĂU, 8 iul – Sputnik. Circulația transportului pe traseul M-14 Brest-Briceni-Chișinău-Tiraspol-Odessa, a fost blocată pe 7 iulie din cauză că şoseaua s-a deformat. 

În jurul orei 15.00, în apropierea localității Dumbrăvița, raionul Sângerei, inspectorii din trafic au observat că plăcile de beton din care este construit drumul s-au ridicat cu aproximativ jumătate de metru. Polițiștii au anunțat reprezentanții teritoriali ai Administrației de Stat a Drumurilor, pentru înlăturarea deteriorărilor. 

 Pentru a evita eventualele situații de risc, Inspectoratul Național de Patrulare (INP) le recomandă șoferilor să circule cu maximă atenție pe următoarele trasee:

— M-1 Chișinău-Dubăsari-Poltava;

— M-3 Chișinău-Cimișlia-Vulcănești-Giurgiulești;

— M-14 Brest-Briceni-Chișinău-Tiraspol-Odesa;

— M-21 Chișinău-Leușen.

Totodată, în scopul prevenirii deteriorării învelișului rutier pe drumurile publice în condiții de temperaturi caniculare, INP informează despre limitarea provizorie a circulației mijloacelor de transport de mare tonaj pe drumurile din Republica Moldova.

Restricția se aplică în intervalul orelor 11.00-18.00, în zilele în care temperatura aerului depășește 30 de grade Celsius, iar masa totală maximă a vehiculului este mai mare de 20 de tone.

 


Tematic

Reguli pentru diminuarea efectelor caniculei
Salvatorii în ajutorul victimelor caniculei
Tagurile:
asfalt, caniculă, poliţie, şoferi
Reguli de utilizareCOMENTARIIȘtirile Zilei